Ook in augustus veel te beleven in Het Kruispunt

Ook de maand augustus belooft een leuke maand te worden in Het Kruispunt. Er zijn weer tal van gratis activiteiten voor jong en oud. Zoals gebruikelijk is er iedere vrijdagavond een Live DJ in de foyer te vinden. De DJ treedt op van 18.00 tot 23.00 uur. Daarnaast is er op zaterdagavond live muziek. Op 4 augustus treden Robbert en Tim van het Barendrechtse duo 2B op. Op vrijdag 18 augustus komt het duo MAIS uit Vlaardingen langs. En op zaterdag 19 augustus is de Spaanse zanger Isodro de Oro van Los del Sol te gast.

Ook voor kinderen is er op zaterdagmiddag zat te doen. Zo is op 12 augustus vanaf 14.30 uur een meet & greet met de bekende IJsprinses Elza uit de film te gast. Zij deelt ook glittertattoo’s uit. Op zaterdag 19 augustus en op zaterdag 25 augustus worden er gratis demo’s (Play Shop en Muziek Maatjes) gegeven door de Harmonievereniging Barendrecht. Op beide middagen zullen zij laten zien wat er allemaal te beleven is bij de Harmonievereniging in het komende seizoen.

Het Kruispunt is dé ontmoetingsplek voor Barendrecht en omstreken. Je kunt er ontspannen, studeren, lezen, genieten, luisteren, kijken en nog veel meer. In Het Kruispunt vind je de Bibliotheek AanZet, Exxact Barendrecht, Spruit eten & drinken, Barendrechts Dagblad en Theater het Kruispunt. Samen zorgen zij ervoor dat er altijd iets te doen is in Het Kruispunt. Kijk op www.hetkruispunt.nl voor het volledige programma.