Ontmoet de marktteams van de Rabobank

De Rabobank lanceert marktteams in Barendrecht, Ridderkerk, Rhoon en Heerjansdam. De marktteams zijn medewerkers die bijna allemaal bekende Rabo-gezichten zijn en al jaren in de regio wonen en werken. Wij willen daar zijn waar onze klanten zijn. Het marktteam brengt de bank weer dichtbij waardoor klanten ons ervaren als herkenbaar en benaderbaar.

Directeur commercie Angelique Suijkerbuijk: ,,Het marktteam geeft de bank ‘een gezicht’ en daarmee geven we uitvoering aan onze ambitie om zowel individueel, fysiek, online als maatschappelijk dichterbij onze klanten en regio te komen. Zo zijn de marktteamleden recent actief geweest met de uitreiking van de cheques van de Rabobank Clubkas Campagne en waren ze te vinden tijdens de Pinkstermarkt in Ridderkerk”.

Medewerkers van verschillende afdelingen van de bank staan voor u klaar. 33 medewerkers in Barendrecht, 38 in Ridderkerk, 12 in Rhoon en 6 in Heerjansdam. Van Vermogensmanager tot bedrijvenadviseur. U kunt met alle vragen bij ze terecht en anders brengt de medewerker u met de juiste persoon in contact. U kunt de marktteamleden persoonlijk (binnenkort) ontmoeten bij netwerken en activiteiten in het verenigingsleven zoals de Fietsvierdaagse in Ridderkerk, het Beach Event Albrandswaard en de Truckrun in Barendrecht.
Of ontmoet ze online via de website van de bank.