Morgen in centrum van Barendrecht 32ste Kunstmarkt

Morgen wordt van 10.00 – 17.00 uur in het historische centrum van Barendrecht de 32ste Kunstmarkt gehouden. Kunstenaars uit binnen- en buitenland zullen op de Dorpsstraat, het Doormanplein en rond de dorpskerk in één grote openluchtexpositie hun werk presen-teren en verkopen.

Er worden kunstwerken getoond in allerlei soorten en disciplines zoals: portrettekenen, schilderen in verschillende stijlen en technieken, glas- kunst, sieraden, beelden van hout en steen, smeedwerk, brons, grafische technieken en fotografie. Er is alles aan gedaan om een zo breed moge- lijke variatie aan kunstenaars bijeen te brengen.

Historische centrum
Tegelijk met de Kunstmarkt 2017 vindt rond het gemeentehuis de Vei- ligheidsdag plaats. Om deze reden vindt u de kunstmarkt dit keer in de Dorpsstraat en op en rond het Door- manplein. Gezien hun historische uitstraling met fraaie gebouwen en opvallende straatjes een mooie lo- catie! Alle horeca en winkels zijn ook geopend.

Gratis toegang en gratis parkeren
De kunstmarkt is gratis toegankelijk en zelfs het parkeren is gratis, maar kom bij voorkeur op de ets. Auto’s kunnen gratis geparkeerd worden op het parkeerterrein bij Sportpark De Bongerd (ter hoogte van Dierensteinweg 7). Er rijdt een gratis pendelbus naar het centrum.