Mobility Centre daagt SUV-rijders uit voor proefrit

Mobility Centre, de Volvo-dealer in Barendrecht, Rotterdam en Vlaardingen daagt u uit om een proefrit te maken in de nieuwe Volvo XC60. Het model doet de Zweedse kwaliteit en wereldberoemde veiligheid, gecombineerd met comfort en rijgenot en modern design zoveel eer aan dat de verkopers elke vergelijking aan durven met welk ander merk dan ook en roepen automobilisten op dit zelf te komen ervaren.

Dat het design van Volvo het laatste decennium een enorme boost heeft gekregen is inmiddels iedere dag zichtbaar op de weg. Die lijn van schoonheid is in de XC60 doorgetrokken. Een volwassen SUV met maar liefst 21 (!) inch velgen, onder de R-Design uitvoering waarmee wij reden (red.), schitterende koplampen, mooie lijnen die van de voorkant stijlvol doorlopen naar de achterlichten. Modern ontwerp dat ook in de afwerking van het interieur in elk detail terugkomt. In het stiksel van de leren stoelen, de knoppen voor het verstellen, elke toets op het middenconsole, het touchscreen waarvan elk scherm een doordachte layout laat zien, ieder detail is uitontwikkeld.

Om de rol als voorloper op het gebied van veiligheid te continueren zijn dankzij Volvo 3 grote innovaties nu per direct beschikbaar. Volvo’s ‘City Safety’ omvat vandaag de dag veel meer actieve veiligheidssystemen dan de naam in eerste instantie doet vermoeden. Bijvoorbeeld wanneer automatisch remmen niet voldoende is, treedt in de nieuwste Volvo’s ook stuurassistentie op om voertuigen of personen te ontwijken. Oncoming Lane Mitigation, helpt aanrijdingen te voorkomen met voertuigen op de tegemoetkomende rijbaan en Blind Spot Info System stuurt automatisch weg van dreigend gevaar vanuit de ‘dode hoek’. Standaard (!) zijn deze drie rijassistentiesystemen in elke nieuwe Volvo XC60 aanwezig.

Mobility Centre nodigt daarom elke autoliefhebber uit voor een testrit. De XC60 is leverbaar in de uitrustingsniveaus Momentum, Inscription en als extra sportieve R-Design. Uw Volvo dealer in Barendrecht is gevestigd aan Lübeck 11 (nabij Ikea). Voor een proefrit dienen rijders vanwege het aantal aanmeldingen even te bellen voor een afspraak naar Griffin Houppermans 010 850 4513.