Met Marktteams dichtbij!

Hoe vaak komt u nog voor uw bankzaken in onze kantoren? Zelden waarschijnlijk. Dat geldt eigenlijk voor al onze klanten. We investeren in een veilige online bankomgeving, zodat u snel en makkelijk uw bankzaken kunt regelen. Op elk moment van de dag, waar dan ook. Eigenlijk zijn we daarmee dichterbij dan ooit. Toch vinden we dat als Rabobank niet genoeg. We willen het warme, persoonlijke contact weer opzoeken en vasthouden. En persoonlijk en fysiek dichtbij zijn op belangrijke momenten in het leven. Want goede service en adviezen beginnen vanuit een relationele basis. Daarom willen we herkenbaar en zichtbaar zijn. Op onze kantoren, maar vooral ook daar waar onze klanten zijn: in de markt.

Onlangs introduceerden we daarom onze nieuwe Marktteams. Daarin zitten medewerkers, die extra betrokken zijn bij een deel van ons werkgebied. Als je elkaar kent, gemeenschappelijke interesses hebt en je beiden verbonden voelt met de regio, ontstaat er sneller écht contact. En dat is precies wat we willen bereiken. We hebben in Rhoon, Barendrecht, Ridderkerk en Heerjansdam Marktteams. De medewerkers laten zich zien bij allerlei evenementen en netwerken in de regio. U kunt met alle vragen bij ze terecht en anders brengt de medewerker u met de juiste persoon in contact.

We zijn nog maar net begonnen met de Marktteams, maar kregen al veel waardering voor het overhandigen van de cheques van de Rabo Clubkas Campagne. Daar zijn we heel blij mee: de behoefte aan persoonlijk contact is dus wederzijds.

Benieuwd wie de leden van het Marktteam in uw buurt zijn? Op rabobank.nl/rmij stellen zij zich kort aan uw voor. Maar het liefst ontmoeten ze u natuurlijk in het échte leven. U herkent ze aan hun blauwe jas met Rabobank-logo!

Angelique Suijkerbuijk
(Directeur Particulieren & Private Banking
Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde)