Martha’s Summer Nights Sessions @ The Park

Op de zomerse woensdagavonden is het heerlijk om naar goede muziek te kunnen luisteren. Lekker bij de B.B.Q, of gewoon met een wijntje of een glaasje ranja op de bankhangen, de radio aan en je hoeft je nergens om te bekommeren omdat de muziek gewoon goed is.
Voor Exxact Barendrecht gaat Martha Wesenhagen vanaf morgenavond de komende 4 weken het speciale zomerprogramma “ Martha’s Summer Nights Sessions @ The Park” maken. Een programma met aanstekelijke, vrolijke en relaxte muziek waar iedereen blij van wordt.

Het programma raakt van lichte house muziek, Motown Soul in een nieuw jasje, R&B, Latin tot Pop. Met elke week een live uitvoering van een bekende of onbekende artiest. Aan het Barendrechts Dagblad wil Martha best verklappen dat de Live sessie van morgen van Gordon, Mattew, Thomas Sumner is, beter bekend als Sting met zijn nummer “Sister Moon” Live uitgevoerd in Buenos Aires. De kwaliteit van dit soort opnames is niet altijd geweldig maar toch mooi om het terug te horen, zegt de presentatrice vrolijk.

Martha geeft aan dat zij soms op sommige nummers wordt gewezen of doorgestuurd krijgt van bekenden of als verzoekje bij haar terecht komt. Daar ben ik best blij om “Martha’s Summer Nights Sessions @ The Park” is een drie uur durend non-stop radioprogramma en dat is best pittig om daar zoveel nummers voor uit te zoeken. Maar wel erg leuk om te doen, zeker voor zo’n muziek junkie als ik. “Martha’s Summer Nights Sessions @ The Park” is de komende vier weken te beluisteren op de woensdagavond van 19:00 tot 22:00 uur op Exxact Barendrecht. Zit je op de camping of in Japan download dan gratis de Exxact Barendrecht app.