Maak kans op drie maanden gratis voeding voor hond of kat

Aquarium- en Dierenspeciaalzaak Wesdijk geeft aan twee dierenbezitters drie maanden lang gratis Genesis Pure Canada honden- of kattenvoer weg. Like en deel dit bericht op het Barendrechts Dagblad en maak kans op drie maanden lang voeding voor je hond of kat!

,,We vinden een gezonde levensstijl vaak belangrijk voor onszelf, maar gelukkig ook steeds meer voor ons huisdier”, vertelt Justin van de Velde, werkzaam bij Aquarium- en Dierenspeciaalzaak Wesdijk. ,,De laatste jaren komen we steeds meer te weten over voeding en beweging. Onder andere door het volgen van allerlei cursussen en wetenschappelijke onderzoeken. Zo blijven we goed op de hoogte van nieuwe dingen. Bij Wesdijk gaan we steeds meer toe naar een natuurlijke manier van voeden.”

Variatie
,,De laatste 5 à 6 jaar komen mensen er steeds meer achter dat bepaalde voedingsmiddelen, zoals rijst, tarwe en mais niet goed zijn voor hun huisdier. Wij geloven in variatie met eten en daarnaast willen wij honden en katten ook ondersteunen in hun immuunsysteem. Wij bieden baasjes een dieetplan aan van 8 tot 12 weken voor hun hond of kat. Een combinatie van vers vlees (goed verteerbaar en reiniging) en een hoge kwaliteit droge brok. Bij Wesdijk hebben we twee vriezers vol met vers vlees, onder andere lam, konijn en rund. Samen met de klant kijken we naar een combinatie van eiwitten, vetten en mineralen. Een wolf of tijger eet ook niet elke dag eend of kip”, glimlacht Justin.

Overgewicht
,,Soms krijgen we klanten binnen met honden die jeuk of een slechte huid hebben. Of het dier heeft overgewicht. Dit is de meest voorkomende klacht tegenwoordig. Daarom is het belangrijk om te weten op welk moment je je huisdier wat aanbiedt. En ook zijn we geneigd ons huisdier te verwennen. Wanneer een hond of kat minder actief is door zijn of haar levensfase of klimaat, dan heeft het ook minder voedingsbehoefte. Wanneer je je huisdier te veel eten geeft, kan dat leiden tot orgaanbelasting en daar worden dieren heel ziek van. Door goed verteerbaar vers vlees en goed verteerbare eiwitten aan te bieden neemt de orgaanbelasting af”, aldus Justin.

Producten
Wesdijk heeft kwalitatief goede producten. In verschillende (prijs)segmenten. Je vindt er onder andere merken zoals Orijen, Acana en Genesis Pure Canada. ,Dit zijn Canadese producten. De wet- en regelgeving in dat land is strenger dan in Europa. Dit houdt in dat er hogere kwaliteitseisen worden gesteld. We hebben voor elke hond en kat wat wils. Samen met de klant willen we hun huisdier(en) gezond houden en daar hebben we het juiste assortiment op samengesteld. Loop vooral eens binnen voor een advies en dieetplan op maat!”