Lunchroom Le Bonheur nu ook restaurant

Vanaf woensdag 14 juni is Le Bonheur officieel ook als restaurant te bezoeken. Na een verregaande verbouwing is het huidige pand omgetoverd tot een moderne horeca-gelegenheid pur sang. Le Bonheur heeft met het toevoegen van het restaurant nu drie peilers: de lunchroom, de afhaal- en brengservice, en het nieuwe restaurant.

Het officiële gedeelte – lees: de opening – is zaterdag 10 juni verricht door wethouder Dirk Vermaat die na een toespraak met het ontkurken van een fles champagne het startschot gaf voor een nieuwe fase in het bestaan van Le Bonheur. Vermaat hief met eigenaar Maurice van der Hoek en zijn zus Madeleine het glas en toostte met alle genodigden op een goede toekomst.

Het pand heeft met de verbouwing een modernisering en een vergroting ondergaan. Het gebouw is uitgebreid met 22 plaatsen op de eerste verdieping en is op de begane grond verlengd met 4 meter. De locatie heeft met de witte wanden, hout in het interieur en de glazen pui aan de achterzijde niet alleen een futuristische en ruimtelijke uitstraling maar ook een gezellige en open sfeer gecreëerd. Daarnaast zijn er een lange bar en een grote keuken geïnstalleerd, een goed restaurant waardig.

Bij de volledig nieuwe menukaart van het restaurant ligt de nadruk op het shared-dining-concept. Bij shared-dining kunnen bezoekers uit meerdere kleine gerechten kiezen. Een relaxte manier van uit eten gaan door het genieten van verschillende gerechten die de gezelligheid verhogen en het sociale aspect vergroten. Uiteraard kan er ook uit meergangenmenu’s gekozen worden. Bij alle menu’s wordt uitsluitend met dagverse producten gewerkt. Het wijnassortiment is flink uitgebreid en de diverse soorten zijn nu van de speciale wijnkaart per glas en per fles te bestellen. Uiteraard is zomer en winter ook het terras aan de voorzijde geopend voor een drankje en een hapje.

Het restaurantgedeelte is van woensdag tot en met zondag geopend tot 23 uur, en vrijdag en zaterdag tot 24 uur. De lunchroom blijft op maandag en dinsdag zoals gewoonlijk open. Le Bonheur is gevestigd aan de Middenbaan 83-85 te Barendrecht. Voor informatie of reserveren 0180 – 621912 of www.le-bonheur.nl.