Lijsttrekkersdebat 15 maart

Donderdagavond 15 maart vindt vanaf 19u00 het Exxact lijsttrekkersdebat plaats op het trappodium van Het Kruispunt. De zeven lijsttrekkers gaan in debat over de thema’s wonen, jeugd, duurzaamheid en veiligheid in Barendrecht.

Iedereen is van harte welkom om bij het lijsttrekkersdebat aanwezig te zijn of live te volgen via 106.4 FM (radio), exxact.nl (videostream) of de andere kanalen van Exxact Barendrecht.

Het debat wordt georganiseerd door de redactie van Exxact radioprogramma Gemeenteloket. In de afgelopen weken ontving het radioprogramma de lijsttrekkers, die 1-op-1 in minidebat gingen over de actuele thema’s voor de Barendrechtse gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 21 maart aanstaande. Het Exxact lijsttrekkersdebat brengt als slotstuk deze lijsttrekkers nog één keer bij elkaar.

Terugblik minidebatten

De eerdere minidebatten tussen de lijsttrekkers zijn terug te luisteren op exxact.nl/gemeenteloket en via onderstaand overzicht.

VVD / CDA – Minidebat Veiligheid, 8 maart 2018
GroenLinks / SGP-CU – Minidebat Meedoen, 8 maart 2018
SGP-CU / PvdA – Minidebat wonen en sociale woningbouw, 22 februari 2018
EVB / D66 – Minidebat BAR-samenwerking, 22 februari 2018
PvdA / EVB – Minidebat wijkteams, 15 februari 2018
D66 / VVD – Minidebat duurzaamheid, 6 februari 2018
CDA / GroenLinks – Minidebat mobiliteit, 25 januari 2018

Gemeenteloket

Gemeenteloket ontvangt naast de lijsttrekkers lokale bestuurders, politici, maatschappelijke organisaties en betrokken inwoners. In het programma wordt elke donderdagavond van 19u00 tot 20u00 dieper ingegaan op politieke en maatschappelijke actualiteiten in Barendrecht. Uitzendingen zijn live te luisteren op 106.4 FM (ether), 105.9 FM (kabel), de app en livestream van Exxact Barendrecht. Naderhand zijn ze terug te luisteren op exxact.nl/gemeenteloket. Via deze kanalen is ook het lijsttrekkersdebat van 15 maart live te volgen (inclusief videostream).