Lijsttrekker VVD te gast in Gemeenteloket

Donderdagavond 7 december is Matthijs van der Welle (31) te gast in het wekelijkse radioprogramma Gemeenteloket. De nieuwe lijsttrekker van de VVD gaat dan in gesprek over het verkiezingsprogramma voor Barendrecht, dat zijn partij op 16 december officieel presenteert.

Van der Welle werd op 23 november jl. unaniem gekozen als de nieuwe lijsttrekker van de VVD en hoopt met de andere kandidaten een mooi resultaat neer te zetten tijdens de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018. Van der Welle zegt persoonlijk in te willen zetten op veiligheid en groen in Barendrecht.

Gemeenteloket is het wekelijkse radioprogramma over Barendrechtse gemeentezaken. Het programma wordt gekenmerkt door lokale informatie, jongerendebatten en nieuwe wetgeving. Het programma gaat daarnaast in op politieke actualiteiten en heeft geregeld politici, bestuurders en andere interessante Barendrechters te gast. Eerder ontving Gemeenteloket lijsttrekkers van Echt voor Barendrecht, GroenLinks en de Partij van de Arbeid. Ook zijn de Barendrechtse Burgemeester en Wethouders geregeld te gast.

Gemeenteloket is elke donderdagavond van 19u00 tot 20u00 te beluisteren op Exxact Barendrecht, 106.4FM of exxact.nl