Kiwanis Kinderfeest in de Kleine Duiker

Op zaterdag 10 juni vindt het Kiwanis Kinderfeest plaats bij De Kleine Duiker. Het terrein komt vol te staan met allerlei activiteiten voor kinderen. Het Kiwanis Kinderfeest is een mooi evenement dat dit jaar al weer voor de vierde keer georganiseerd wordt. Er is veel te doen voor jong en oud, denk aan pony rijden, boogschieten, springkussen, in de zweefmolen en nog veel meer. Kinderen kunnen ook hutten bouwen, hiervoor moeten zij zich wel vooraf opgeven via www.kiwaniskinderfeest.nl.

Strippenkaart
Alle activiteiten kunnen gedaan worden met een zogenaamde strippenkaart. Deze kost 5 euro en is het betaalmiddel bij de activiteit zelf. De hoeveelheid strippen hangt af van de activiteit. Er is ook een loterij met mooie prijzen, waaronder een rondvlucht boven Rotterdam. De opbrengst van de verkoop van de strippenkaarten komt geheel ten goede aan goede doelen. Zo is een deel voor de Kleine Duiker zelf en een deel voor de Zorgnijverij Barendrecht.

Kiwanis
Kiwanis is een wereldwijde organisatie van vrijwilligers die zich inzet voor het verbeteren van de wereld, kind per kind en gemeenschap per gemeenschap. Op vele manieren dragen de vrijwilligers van Kiwanis bij aan het welzijn en de ontwikkeling van kinderen. In Barendrecht gebeurt dit onder andere door de organisatie van deze dag.