Kibeo slaat deze zomer opnieuw de tenten op bij Oude Maas

De zomervakantie is weer in zicht! Dat betekent bij Kibeo de VakantiemiX; hét vakantieprogramma voor buitenschoolse opvang. Ook deze vakantie staat er weer een heleboel leuks op het programma. Heel veel buiten bewegen, spelletjes doen, knutselen of samen lezen. Niks moet, (bijna) alles mag, want het is tenslotte vakantie. En…goed nieuws: Kibeo biedt deze zomer opnieuw de CampingmiX. Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn van harte welkom om 6 weken lang de zomer van hun leven te beleven op recreatiepark de Oude Maas.

Ga mee op avontuur tijdens de CampingmiX
Ook dit jaar slaat Kibeo weer 6 weken lang de tenten op bij recreatiepark de Oude Maas. Kinderen kunnen hier naar hartenlust hun vakantie vieren onder begeleiding van een enthousiast campingteam van pedagogisch medewerkers. Er staan twee grote tenten, die volledig zijn ingericht en afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Tijdens de CampingmiX doen kinderen leuke spelletjes met een hoog buiten-gehalte; zelf karren bouwen en daarmee een parcours afleggen, barbecueën, schatzoeken, een wormenhotel bouwen en nog veel meer. Samen met vriendjes en vriendinnetjes beleven ze de leukste avonturen. Bekijk het volledige dagprogramma van de CampingmiX op kibeo.nl.

Meld je kinderen digitaal aan
Aanmelden kan gemakkelijk via het online inschrijfformulier. Ook kinderen die niet naar de BSO van Kibeo gaan, zijn van harte welkom om mee te spelen tijdens de VakantiemiX. Neem voor meer informatie over de VakantiemiX contact op met de afdeling Klantrelatie, via klantrelatie@kibeo.nl of de chat op kibeo.nl.