Kanjeractie voor kanjers van vrouwen

De Barendrechtse coach en Verhalenvinder Babs Mouton is op 12 augustus de Kanjeractie gestart. Doel is vrouwen meer trots te laten zijn op zichzelf en op wat ze doen. Voor deze actie kunnen vrouwen iemand nomineren die ze de Kanjerbeker gunnen. Deze kanjer mag tevens kostenloos deelnemen aan een Verhalenvinder workshop op 22 september. De actie loopt tot en met 9 september. Op 11 september wordt bekend gemaakt aan wie de Kanjerbeker wordt overhandigd.

Bescheiden
Babs Mouton vertelt over de Kanjeractie: “Veel vrouwen die ik ontmoet zijn (te) bescheiden. Ze vinden het heel normaal dat ze veel taken combineren. Dat ze een baan hebben, een gezin runnen, een sociaal leven bijhouden, een vrijwilligerstaak hebben. Ze vinden zichzelf geen kanjer. Die vrouwen zoek ik! Want aan één van hen wil ik graag deze Kanjerbeker uitreiken. Het is een tastbaar bewijs dat ze (wel degelijk) een kanjer zijn! En die kanjer kan dan de maand erop de Kanjerbeker aan iemand anders doorgeven, zodat we heel veel kanjers blij kunnen maken.” Ze besluit: “Met deze Kanjeractie wil ik vrouwen stimuleren trots te zijn op zichzelf en op wat ze doen.”

Aanmelden
Vrouwen die iemand willen nomineren kunnen dat doen: via de Facebookpagina van Verhalenvinder (www.facebook.com/verhalenvinder) door de Facebookpagina te liken en een reactie te plaatsen onder het bericht van de Kanjeractie op de website van Verhalenvinder: www.verhalenvinder.com/kanjeractie. De gekozen kanjer ontvangt de Kanjerbeker en mag kosteloos deelnemen aan de workshop Vind je eigen verhaal op 22 september. Meer informatie over de workshop staat op www.verhalenvinder.com/workshops

Doorgeefactie
De Kanjeractie is geen eenmalig initiatief. De kanjer die hem ontvangt heeft een maand de tijd een andere kanjer te vinden om de beker aan door te geven. Zo worden veel vrouwen bereikt en wordt de positieve energie vastgehouden die deze actie losmaakt.

Video van de start:
https://youtu.be/v1e8LXXrHwA