Jubileumeditie G-Voetbal Toernooi bij BVV Barendrecht

Op woensdag 2 augustus vindt voor de 25e keer het Nationaal G-Voetbaltoernooi plaats. Net als in alle voorgaande editie is BVV Barendrecht gastheer en wordt het toernooi op sportpark De Bongerd afgewerkt. Het jaarlijks terugkerend toernooi viert dit jaar haar 25e jubileum en wordt georganiseerd door Coaches Betaald Voetbal (CBV) in samenwerking met de KNVB, de Belangenvereniging Scheidsrechters Betaald Voetbal (BSBV), Fonds Gehandicaptensport, BVV Barendrecht en de sponsors ING en Ziggo.

Aan het toernooi nemen maar liefst 400 G-voetballers deel die allemaal in de échte tenues van clubs uit het betaald voetbal spelen en worden gecoacht door alle bekende trainers van de profclubs. De clubs leveren allemaal een bijdrage, door belangeloos wedstrijdkleding beschikbaar te stellen. Daarnaast zijn ook de topscheidsrechters die wekelijks fluiten in de Eredivisie present op dit voetbalfeest. Sportiviteit, plezier, respect en gelijkwaardigheid staan hoog in het vaandel tijdens het G-voetbaltoernooi.

Het toernooi is gratis toegankelijk. Iedereen die wil komen kijken is van harte welkom! Bezoekers uit Barendrecht en omgeving wordt wel geadviseerd om met de fiets naar sportpark De Bongerd te komen, want doordat er voetballers uit het hele land meedoen is de parkeergelegenheid gedurende de dag waarschijnlijk beperkt.

Programma CBV G-voetbaldag 2017

08.45 uur : Aankomst teams

09.45 uur : Elk team stelt zich op voor de hoofdtribune achter het naambordje van de BVO die zij vertegenwoordigen

10.00 uur : Opening

10.10 uur : Op het hoofdveld worden van alle teams foto’s gemaakt

10.45 uur : Aanvang poulewedstrijden

: Aanvang series penaltybokaal op veld 3C

15.45 uur : Finales penaltybokaal op het hoofdveld

16.15 uur : Finales wedstrijden op het hoofdveld

17.00 uur : Speciaal woord van dank vanwege 25-jarig jubileum en prijsuitreiking

17.15 uur : Maaltijd voor alle deelnemers