Introductieles en meespelen in Beginnersgroep

Bij Harmonievereniging Barendrecht is op 25 augustus een mogelijkheid om een verschillende instrumenten uit te proberen om daarna mee te gaan spelen in een beginnersgroep.

Dank zij de methode Essential Elements is het mogelijk om direct mee te spelen in een beginnersgroep met allerlei verschillende instrumenten maar ook daarnaast ondersteunende individuele of groepsles te volgen bij de vakdocent.

Ben je (bijna) 10 jaar of is dat al decennia geleden en ben je zelfs al met pensioen dan ben je welkom op de Introductieles van 25 augustus om 19.00 uur in het Trefpunt, dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht. De eerste week van september beginnen dan de (groeps) lessen. Bij voldoende deelname zal er een groep starten voor de tieners én een groep voor de volwassen.

Muzikale ervaring is zeker niet vereist, maar ook als je al eerder een instrument hebt bespeeld ben je van harte welkom. Bezit je zelf een instrument, beng dit dan mee naar de introductieles maar in principe is er voor iedere deelnemer een aantal instrumenten beschikbaar waaruit je kunt kiezen. Overstappen naar een instrument behoort dus ook tot de mogelijkheden.

Ben je verhindert op 25 augustus maar wil je toch de introductieles volgen bel of mail dan naar: secretaris/leerlingencoach Maria Prooi 06-42412638 voor een afspraak.
Aanmelden voor de introductieles kan liefst zo spoedig mogelijk per mail: secretaris@harmoniebarendrecht.nl met vermelding van naam, adres, telefoonnummer en geboorte datum. En (als je dat al weet) je voorkeursinstrument.