Heerjansdam ontvangt Oude Maas

Zaterdag neemt Heerjansdam het, in eigen huis, op tegen de ploeg uit Rhoon, Oude Maas. De Dammers zullen de sterke wedstrijd van vorige week tegen Bruse Boys een mooi vervolg willen geven, het werd toen 4-1. Oude Maas is bezig met een hele opvallende reeks. De laatste 6 wedstrijden eindigde allemaal in 2-1 voor het thuis spelende elftal. Sinds 17 februari, de wedstrijd Bruse Boys-Oude Maas, eindigde elke wedstrijd in 2-1. Er werd in de reeks uit verloren van: Bruse Boys en VVGZ. Thuis werd er gewonnen van: Nieuwenhoorn, Heinenoord, Deltasport en vorige week nog van Kloetinge.

Op de ranglijst staan Heerjansdam en Oude Maas heel dicht bij elkaar. Heerjansdam staat op de 7de positie met 26 punten uit 19 wedstrijden. Oude Maas staat 8ste met 25 punten uit 19 wedstrijden. Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden tussen de 2 ploegen.

De wedstrijd Heerjansdam-Oude Maas wordt om 14:30 uur afgetrapt op Sportpark De Molenwei.

Sportcomplexx
Sportcomplexx is het sportprogramma op je radio en hoor je iedere zaterdag van 14:00 tot 17:00 op Exxact Barendrecht: 106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl en de gratis te downloaden app van Exxact Barendrecht in App Store (Apple), Google Play (Android) en Windows Store (Windows)

Sportcomlexx zoekt een nieuwe presentator, denk jij dat je het in je hebt om Barendrecht op de hoogte te houden van al het sportnieuws dan zoeken we jou! Lijkt het jou leuk om mee te werken aan een snelgroeiend mediabedrijf? Reageer dan vandaag nog! Vermeld je contactgegevens en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Reactie naar <redactie@exxact.nl>