Harmonievereniging sluit enerverend seizoen af

Harmonievereniging Barendrecht kan terug zien op een heel enerverend en druk seizoen. De vereniging is actief op allerlei terreinen en heeft veel talenten in huis die weer heel veel hebben gepresteerd. Eén van de laatste activiteiten voor de seizoen is het jaarlijkse Harmoniekamp, dat dit jaar in Geldrop zal worden gehouden. Zo’n kleine 40 leden vertrekken op 30 juni om 19.00 uur in de beste stemming vanuit het Trefpunt om een weekend lang de sociale banden weer eens flink aan te halen.

Daarvóór om 17.00 uur zullen nog een aantal talentvolle leerlingen laten horen waarmee zij op 3 juni zulke mooie resultaten bij hun examen hebben behaald op de voorspeelmiddag van de koperleerlingen van Johan Noothout en slagwerkleerlingen van Martin de Greef.

Voor volwassenen die na de zomervakantie ook een instrument willen gaan bespelen of als muzikant willen overstappen naar een ander instrument is er op vrijdag 30 juni om 19.30 uur de gelegenheid om kennis te maken met het BeginnersOrkestVolwassenen (BOV). Je kunt dan ervaren dat het niet alleen mogelijk is om op oudere leeftijd nog te beginnen maar dat het daarnaast ook nog eens super gezellig is om bij deze groep samen te gaan spelen. Er wordt muziek ingestudeerd op verschillende niveaus. Er is ook gelegenheid om instrumenten uit te proberen. Naast het BOV zal ook het AspirantenOrkest een presentatie geven.

De hekkensluiter is klarinet- en saxofoondocent Lennart Mekenkamp die op maandag 3 juli om 17.00 uur zijn klarinet- en saxofoonleerlingen weer tot mooie prestaties weet te brengen.