Handtekeningenjagers in rij voor Aad van Toor

Een lang rij met wachtende mensen gisteravond bij The Read Shop in Barendrecht. De signeersessie met Aad van Toor, het ene deel van Bassie & Adriaan, werd goed bezocht. De acrobaat schreef onder de titel ‘Moe, ik kan een salto!’ een boek.
,,De afgelopen jaren heb ik heel veel keer de vraag gekregen: ‘Wanneer is het boek klaar?’ Die vraag beantwoorde ik dan meestal met: ‘Ik ben ermee bezig maar wanneer het uitkomt kan ik nog niet zeggen. Maar ik beloof dat het boek er komt’. Nu, na 14 jaar, kan ik die belofte eindelijk inlossen”, aldus Van Toor in Barendrecht.

,,Het is een hele klus geweest en het was af en toe heel diep graven in mijn geheugen. Leuke dingen, minder leuke dingen, spannende en emotionele gebeurtenissen komen allemaal aan bod. Ook geef ik antwoord op vragen die ik nooit eerder heb beantwoord”, aldus de schrijver wiens boek uiteraard te koop in bij The Read Shop aan de Middenbaan.