Goed nieuws vanuit BVV Barendrecht

Nick van der Ploeg komt na de zomer uit voor BVV Barendrecht. De 29-jarige doelman komt over van Capelle, waar hij bezig is aan zijn zesde seizoen. Daarvoor kwam Van der Ploeg uit voor Jong FC Dordrecht en de jeugdelftallen van Feyenoord en Excelsior. Van der Ploeg wordt komend seizoen de vervanger van keeper Marc van Splunter, die zich vanaf de zomer op zijn maatschappelijke carrière gaat richten.

Verder werd deze week bekend dat Donny Navajas Sanches ook komend seizoen bij BVV Barendrecht speelt. De 25-jarige middenvelder, dit seizoen goed voor twee doelpunten voor Barendrecht in de Tweede Divisie, heeft zijn contract op sportpark De Bongerd verlengd. Hij begint na de zomerstop aan zijn vijfde jaargang bij de rood/witten.

 

Charity Diner

BVV Barendrecht houdt op donderdag 29 maart weer een Charity Diner. Ditmaal in de vernieuwde zaal van Club De Uitspanning. Gezellig borrelen, homemade fingerfood, walking diner, bieden voor het goede doel en live muziek. Club spreekstalmeester Cees van der Meer praat de avond aan elkaar en begeleidt de veiling. Een prominent Feyenoord speler zal de speciale gast zijn. U kunt bieden op onder meer een rondvlucht boven Rotterdam, een week in een chalet in Oostenrijk, een golfrondje op The Dutch en diverse eredivisiewedstrijden van Sparta, Excelsior en Feyenoord. De opbrengst is voor de BVV en de kaarten zijn euro 75,00 incluis de BTW, 5 consumpties en diner.