Geslaagd Cultureel Cafe in Het Kruispunt

Het vernieuwde Cultureel Café vond vorige week plaats met als thema Cultureel Barendrecht draait door! Georganiseerd door de Culturele Alliantie Barendrecht (CAB)
In een geanimeerde talkshow passeerde een groot aantal cultuur aanbieders de revue, waarbij een inkijkje werd gegeven in de diverse activiteiten. Met interessante gasten als Tante T , Peter Thissen, Rob de Kort, Nathalie van der Linden, Jolanda Nieuwstraten en Jan Jippes
Wethouder Dirk Vermaat opende de avond door het openen van een deurtje in de koffer van Tante T (Tessa Vugts). Diverse gasten werden door Yvonne van der Haven en John Brosens aan de tand gevoeld over hun motivatie en activiteiten. Diverse optredens werden tussen de gesprekken door uitgevoerd zoals de close harmony groep Harmonice de circusschool en het popkoor J2Sing.
De avond wed afgesloten met een spetterend optreden door de senioren rockband Bridge Of Rock die de toeschouwers op een muzikale tocht door de tijd trakteerde.
Er waren vele positieve reacties van het publiek op deze vlekkeloos verlopen avond mede dankzij de techniek.
Na afloop van de avond constateerde wethouder Dirk Vermaat dat dit evenement nu precies was wat het college bedoelde met een bruisend Kruispunt. Een particulier initiatief zoals dit Cultureel Cafė van de CAB is dan ook zeker voor herhaling vatbaar.