Gemeente gaat lang gestalde fietsen weghalen bij NS-station

Op de openbare weg rond het NS-station staan sommige fietsen langdurig gestald. Binnenkort verwijdert de gemeente deze fietsen, omdat zij niet opgehaald worden. Aangezien niet duidelijk is wie de eigenaar is, beschouwen wij de fietsen als een gevonden voorwerp. Heeft u daar al langere tijd een fiets staan? U kunt deze tot en met 15 augustus weghalen.

Opslag fietsen
Wij slaan de fietsen 3 maanden op aan de P.C. Hooftstraat in Ridderkerk. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar telefoonnummer 14 0180. Zijn fietsen na 3 maanden niet door de eigenaar opgehaald, dan doen wij afstand.

Wanneer u de verwijderde fiets gaat ophalen, moet u bewijzen dat de fiets van u is. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door een passende fietssleutel of een aankoopbewijs mee te nemen. Verder moet u uw legitimatiebewijs laten zien.

Ziet u iemand fietsen verwijderen rondom het NS-station en twijfelt u of dit iemand van de gemeente is? Vraag diegene om een legitimatie. Onze gemeentemedewerkers kunnen zich legitimeren.