€687,58 voor Roparun tijdens activiteiten in Kruispunt

Theater het Kruispunt en Bibliotheek het Kruispunt hebben gezamenlijk €687,58 tijdens activiteiten opgehaald die zij organiseerden om geld op te halen voor Stichting Roparun. De Roparun is een non-stop estafetteloop vanuit Parijs en Hamburg die wordt gehouden om geld op te halen om het leven van mensen met kanker iets draaglijker te maken.

In Theater het Kruispunt draaide de Rotterdamse film ‘De Marathon’. De opbrengst van deze film is voor het goede doel. Ook Bibliotheek het Kruispunt was actief. Zij hielden voor Het Kruispunt een boekenverkoop. Winkelend publiek kreeg de kans om een boek te kopen. De koper mocht zelf bepalen welk bedrag hij/zij voor het boek over had. Medewerkers van zowel de bibliotheek als het theater hebben zich tijdens beide activiteiten vrijwillig ingezet.

Ook Roparunradio heeft het gehele Pinksterweekend, live vanuit Het Kruispunt, uitgezonden en verslag gedaan van de Roparun. In een meer dan 72-uur durend live programma deed dit radiostation live verslag van de Roparun. Het opgehaalde bedrag zal als algemene donatie overgemaakt worden naar Stichting Roparun.

Het Kruispunt is dé ontmoetingsplek voor Barendrecht en omstreken. Je kunt er ontspannen, studeren, lezen, genieten, luisteren, kijken en nog veel meer. In Het Kruispunt vind je de Bibliotheek AanZet, Exxact Barendrecht, Spruit eten & drinken, Barendrechts Dagblad en Theater het Kruispunt. Samen zorgen zij ervoor dat er altijd iets te doen is in Het Kruispunt. Kijk op www.hetkruispunt.nl voor het volledige programma.