Donatie opbrengst verkoop boeken van bibliotheek

Op woensdag 21 juni 2017 wordt het tienjarig jubileum van de Bibliotheek Carnisselande gevierd met diverse activiteiten waaronder de verkoop van ex Top Titels en afgeschreven boeken. De opbrengst van de verkoop wordt gedoneerd aan een goed doel. Er is gekozen voor de campagne Support Casper.

Campagne Support Casper
De campagne Support Casper is onderdeel van de Stichting Overleven met Alvleesklierkanker. In september 2015 startte de campagne en een paar maanden later is door ons de Stichting opgericht. De grondleggers zijn allemaal vrienden of familie van mensen die zijn overleden aan alvleesklierkanker. Wij kwamen tot de ontdekking dat er schrikbarend weinig aandacht is voor alvleesklierkanker. Vermoedelijk omdat de meeste mensen er zó snel aan overlijden dat er geen tijd en ruimte is om acties op te zetten of aandacht te vragen. Dát gegeven, in combinatie met het feit dat meer dan 90% van de patiënten het niet overleefd, is voor ons reden om hier niet langer genoegen mee te nemen. Wij willen met de Stichting en deze campagne de bewustwording rond alvleesklierkanker vergroten en tegelijkertijd structureel geld inzamelen om het broodnodige onderzoek naar nieuwe, innovatie behandelmethoden mogelijk te maken. Meer informatie over de campagne vind je op: www.supportcasper.nl.

Start verkoop
Vanaf 14.00 uur wordt het feest geopend en kunnen tot 21.00 uur boeken gekocht worden in de marktkraam voor de Bibliotheek Carnisselande.