Dinsdag 20 maart in PODIUM VIS op Exxact Barendrecht   

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur  biedt  presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht  e.o.

Tussen 20.00 en 21.00 uur: SPORTCAFÉ

Presentator Jos Vis ontvangt dit uur in het radioprogramma Sportcafé – het enige café waar aandacht wordt geschonken – Ramon Joosen, Glenn Weijts en Leon vd Wilk. Ramon en Glenn volgen allebei op het Albeda College de opleiding sport en bewegen. In dat kader lopen ze stage bij de Buursportcoaches in Barendrecht. Een van hun stageprojecten is er voor te zorgen dat ouderen zoveel als mogelijk is in beweging komen en blijven. Zij doen dit door middel van veel (beweging)activiteiten. Hoe, wanneer en met welke activiteiten ze dat doen komen zij o.a. in dit uur vertellen.
Leon is sinds kort de nieuwe voorzitter van Tennisvereniging Barendrecht. In die functie ontving hij een cheque van € 1.000,00 uit handen van Wilfred Genee in een uitzending van
Voetbal Inside. Verder is hij ook al weer bezig met de voorbereiding van Sportcafé van de gemeente Barendrecht, dat 30 juni aanstaande zal worden gehouden bij Savosa. Kortom diverse redenen voor Jos om Leon naar de studio te halen.

Naast datgene wat de gasten in de regio op het gebied van sport doen en betekenen, zullen ook algemene sportonderwerpen worden besproken en natuurlijk de actualiteit.

Tussen 21.00 en 22.00 uur: de mensen achter het radioprogramma Gemeenteloket.

Redactieteam Gemeenteloket. V.l.n.r.: Sebastiaan van Mill, Florian Pronk, Hans van Hengel en Arend Wesdijk

In dit uur ontvangt Jos in het kader van de komende gemeenteraadsverkiezingen Arend Wesdijk en Sebastiaan van Mill van het programma Gemeenteloket. Dit is het wekelijkse radioprogramma waarin lokale politici, maatschappelijke organisaties en betrokken inwoners hun verhaal doen over Barendrechtse actualiteiten. Het redactieteam van Gemeenteloket bestaat uit (alfabetische volgorde): Hans van Hengel, Sebastiaan van Mill, Florian Pronk en Arend Wesdijk.

Onder het motto:  een onbekende bekende, of een bekende onbekende, bekend maken gaat Jos zowel Arend als Sebastiaan aan u voorstellen. Ook komt uiteraard de totstandkoming en de inhoud van het programma aan de orde.

Verder wordt ook met hen het nieuws van de dag doorgenomen en hun favoriete muziek gedraaid.

De techniek van het programma Podium Vis is in handen van Sebastiaan van Mill

De “live”uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20.00 tot 22.00 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl , de gratis te downloaden app van Exxact Barendrecht  in App Store (Apple), Google Play (Android) en Windows Store (Windows)