Dinsdag 17 april in PODIUM VIS op Exxact Barendrecht    

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur  biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten,  verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.

Met dinsdag 17 april 2018:  tussen 20.00 en 21.00 uur: Doorgelicht met: theatergroep “SOESA”.
In dit uur richt Jos de schijnwerper op de theatergroep “SOESA” uit Barendrecht. Na ruim een jaar repeteren staat de theatergroep woensdag 25 april in Het Kruispunt. Met een kleine cast van 7 mensen (waaronder  Glenda Peters) wordt de tragikomedie “Geen Bereik” opgevoerd. Wat is de samenstelling van de cast, hoe verliep de voorbereiding, wie heeft het stuk geschreven en waar gaat het over? Allemaal vragen die in dit uur beantwoord gaan worden. De acteurs worden tijdens het stuk begeleid door 3 muzikanten met melodietjes die zijn gecomponeerd door Henk Elderson.

En tussen 21.00 en 22.00 uur: “LIVE” met ………
In dit uur ontvangt Jos de bekende zangeres Glenda Peters uit Barendrecht. Met haar kijkt hij niet alleen terug naar haar veelzijdige carrière, maar ook naar haar persoonlijk leven. Tussendoor wordt muziek van Glenda gedraaid en uiteraard zal zij ook een “live” optreden verzorgen.
Kortom twee uur lang cultuur en muziek en dat mag u absoluut niet missen!

De techniek van het programma is in handen van Sebastiaan van Mill

De “live” uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20.00 tot 22.00 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl , de gratis te downloaden app van Exxact Barendrecht  in App Store (Apple), Google Play (Android) en Windows Store (Windows)