Digisource zoekt systeembeheerders!

Ben jij een ervaren systeembeheerder of juist net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan? Bij Digisource in Barendrecht krijg je de kans om jezelf als verder te ontwikkelen in een leuk en ervaren team!

We groeien hard. Jij draagt hieraan bij door te worden ingezet op onze helpdesk en onze klanten telefonisch te helpen met ICT gerelateerde zaken. Ben je al ervaren? Dan word je ook ingezet bij onze klanten voor het beheren, aanpassen, vernieuwen of migreren van de technische infrastructuur. Hiervoor word je voorzien van een bedrijfsauto, een laptop en mobiel.

Digisource creëert omstandigheden waarin jij je werk met plezier kunt doen. Je krijgt een grote mate van zelfstandigheid, er zijn korte lijnen en er is een snelle besluitvorming. We zijn in Barendrecht gevestigd op het veilingterrein, vrijwel naast het treinstation. Er is ruimte om jezelf te ontwikkelen en ontplooien door studie en opleiding of door deelname aan seminars en trainingen. Er is lekkere koffie, thee en fruit op kantoor en we hebben een leuke personeelsvereniging.

Wat bieden we je verder?
Passend salaris en bij goed resultaat een bonus
25 vakantiedagen
Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
Ruimte voor studie en opleiding

En dat is nog niet alles! Wil je meer weten over onze vacatures? Bekijk ze hier!