DeltaPORT Donatiefonds steunt FCC Barendrecht

DeltaPORT Donatiefonds heeft FCC Barendrecht een financieel steuntje in de rug gegeven. Als er straks op de nieuwe baan getraind wordt, kan er gebruik gemaakt worden van aanvullende trainingsmaterialen ter ondersteuning van de baantrainingen. Het DeltaPORT Donatiefonds is opgericht in 2007 door de ‘bedrijvige buren’ van de inwonders van Albrandswaard, Barendrecht, Bernisse, Brielle, Charlois, Delfshaven, Feijenoord, Hellevoetsluis, Hoek van Holland, Hoogvliet, Maassluis, Pernis, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen en Westvoorne. Het DeltaPORT Donatiefonds is een stichting van het Havenbedrijf Rotterdam N.V. en Deltalinqs, de ondernemingsorganisatie voor haven en industrie in Mainport Rotterdam.
Het DeltaPORT Donatiefonds steunt financieel projecten op het gebied van cultuur, welzijn, sport en recreatie. De betrokken haven- en industriële bedrijven uit de regio willen daarmee nieuwe initiatieven van instellingen zonder winstoogmerk stimuleren.
De Adviescommissie heeft uit het budget voor lokale projecten een bedrag toegekend van € 500,-. De bijdrage is bestemd voor de aanschaf van trainings- en oefenmaterialen t.b.v. de sporters van alle leeftijden.