‘De nieuwe Volvo XC60 is van iedereen’

De nieuwe Volvo XC60 staat sinds afgelopen weekend in de showrooms van Mobility Centre en de eerste proefritten worden al volop ingepland. Sonia Harjani en haar partner kozen voor een wellicht wat ongebruikelijke volgorde. Als één van de eersten ondertekenden zij dit voorjaar al het leasecontract voor een kersverse Volvo XC60, terwijl zij eind juli ‘pas’ een eerste proefrit maken in hun nieuwe bolide!
,,Sinds 5 jaar hebben wij ons bedrijf Sona Business in hartje Rotterdam. Een telecom service provider met telecomproducten voor de zakelijke markt”, vertelt Sonia. ,,We zijn onder andere leverancier van data, cloud telefonie en mobiel. We werken met verschillende partners en besteden zoveel mogelijk uit. Dus waarom niet met onze nieuwe zakelijke auto?”

In maart dit jaar verlieten Sonia en haar partner de showroom van Mobility Centre met een nieuwe Volvo S60. ,,Deze auto rijden we privé, daarnaast ontstond de wens voor een nieuwe zakelijke auto. We kwamen in gesprek met verkoopadviseur Tim van Es. Hij gaf ons vanaf het eerste moment een goed gevoel. Eerlijk en oprecht advies. Als dat niet zo was geweest, waren we zeker niet met Volvo in zee gegaan. We kregen de mogelijkheid onze Renault Clio gunstig in te ruilen bij Mobility Centre en waren oorspronkelijk van plan een tweedehands Volvo ervoor in de plaats te kopen. Maar we zijn uiteindelijk gezwicht voor een uiterst aantrekkelijke leaseconstructie in combinatie met de gloednieuwe XC60.”

,,De Volvo staat bekend als een veilige auto. Hij ligt stabiel op de weg. Daarnaast vind ik het merk meer trendy en hipper geworden”, aldus Sonia. ,,Ik vind de koplampen en lijnen echt prachtig.” ,,En ik ben heel blij met het centrale touchscreen. Het is net een kleine iPad. Alles zit erop en aan!”, vult haar partner aan.

,,Vanaf het begin was het contact spontaan en heb ik hen alle mogelijkheden op leasegebied laten zien. Ze vielen meteen als een blok voor de XC60”, vertelt Tim van Es. ,,Zelf vind ik het geweldig dat alle passagiers praktisch dezelfde ruimte hebben in de auto. Dat komt doordat de wielbasis van de nieuwe Volvo XC60 maar liefst 9 centimeter groeide ten opzichte van zijn voorganger. Het is geen ‘ik’, maar ‘wij’. De Volvo XC60 is van iedereen!”

Engeland
,,De eerste reis in oktober gaat naar Engeland. Een lange afstand naar ons UK kantoor in Leeds. We kijken ernaar uit”, besluit Sonia. Mobility Centre wenst Sonia en haar partner vele veilige kilometers met beide auto’s!


Foto’s: Brenda Ruberg