Contact

Bezoek adres
Kom gezellig een keer langs bij de studio! We zijn op het volgende adres te vinden:

Middenbaan 111 (Het Kruispunt)
2991 CS Barendrecht

Telefoon
Tijdens kantoor-uren kan je bellen naar het nummer: 078-677 78 78.
De studio is tijdens live-uitzendingen bereikbaar op: 0180-62 11 12.

Email
Mail ons! We reageren zo snel mogelijk.
info@exxact.nl

Sociale media
Ook wij hebben sociale media. Onze kanalen zijn:
Facebook (Exxactbarendrecht)
Twitter (@ExxactNU)
Instagram (@ExxactNU)

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers!
Heb jij passie voor de radio en wil jij ons team komen versterken? Kijk dan bij onze openstaande vacatures of mail naar redactie@exxact.nl.

7 Reacties

 1. Jonny & the Jazzuits spelen bij De Oude School in Dordrecht op vrijdag 19 oktober 2018. Wij zoeken voor promotie door draaien van liederen van onze 2de CD ‘Temporary Accommodation’ en interviews. Als jullie hebben interesse laat ons weten en wij sturen een CD door met andere promo materiaal. Badankt voor jullie tijd! Jonny Boston (bandleider)

 2. Woensdag 17 oktober organiseert de Culturele Alliantie weer een Cultureel Café in het kruispunt.
  Graag nodigen wij u uit om te kijken wat wij gezamenlijk kunnen doen

 3. Hallo Radio Exxact,

  Ik zou het fantastisch vinden als ik bij een live uitzending mag kijken. Is dat mogelijk? Het zou op de volgende dagen kunnen: donderdag 20/9-maandag 24/9-zaterdag 29/9 of zondag 30/9.

  • Goedemorgen Danielle,

   Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in Exxact Barendrecht, en natuurlijk is het mogelijk dat je een keertje mee kan kijken. Sander presenteert iedere maandag tot vrijdag de middagshow van 12.00 tot 14.00 uur, en je kan langs bij Weekendmix wat gepresenteerd wordt op zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur.

   Groeten,
   Sander
   Redactie Exxact

 4. Sinds kort luister ik naar radio exxact barendrecht.
  Om een playlist op deze zondag 30 september @ 12:15 te beluisteren is fijn, maar om welke tijd welk liedje wordt gespeeld is onmogelijk zodat opzoeken op mijn computer niet mogelijk is.
  Om gevatte antwoorden te voorkomen: ik gebruik geen app`s om muziek te herkennen, want deze zgn.”toepassingen” vereisen heel wat privé informatie, die niets met muziek te maken hebben.

  • Goedemiddag Henk,
   Fijn om te horen dat u afstemt op Exxact Barendrecht. Ik heb de vraag doorgegeven aan de presentator van het programma en zijn antwoord is als volgt:

   Gevoel voor Muziek is een “live” programma, dat wil zeggen dat Ad en René op zondag in de studio aanwezig zijn en met de uitgezochte muziek het programma vullen.
   De volgorde wordt in de week voorafgaand aan het programma bepaald alleen hoe laat welk nummer is is nooit met zekerheid aan te geven. Immers van de ene plaat is meer te vertellen dan van de ander.
   Dan is er ook nog ruimte voor improvisatie, neem twee weken geleden toen tijdens het programma bekend werd dat Anneke Grönloh was overleden, er wordt dan direct muziek van haar gedraaid…

   Conclusie van het bovenstaande: het is niet mogelijk om per track aan te geven hoe laat deze in het programma te horen is.
   Als “extra service” publiceren we sinds enige weken een playlist op de website en verschijnt de lijst ook op de muziekservice Spotify. In de toekomst zal met “uitzending gemist” het ook mogelijk zijn het programma terug te luisteren.

   Hopelijk geeft dit antwoord op uw vraag.

   Hartelijke groet,
   De redactie van Exxact

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*