Cheuk-A-Lam en Dogan blijven bij BVV, Deetman vertrekt

BVV tribune

BVV Barendrecht heeft de verbintenis met twee spelers van de A-selectie verlengd. Lee-Quincy Cheuk-a-Lam en Burak Dogan maken ook komend seizoen onderdeel uit van de hoofdmacht op sportpark De Bongerd. Resevekeeper Cheuk-a-Lam kwam afgelopen zomer over van Alexandria ’66 en begint na de zomer aan zijn tweede jaar bij BVV Barendrecht. Dat geldt ook voor middenvelder Burak Dogan, die kampt met blessureleed en dit seizoen nog niet in actie kwam. De voormalig Capellenaar werkt hard om weer wedstrijdfit te worden.

Alexander Deetman gaat de club komende zomer verlaten. De verdediger kwam twee jaar geleden over van de beloftes van NAC Breda, maar wist geen basisplaats te veroveren in het elftal van trainer Poldervaart. Deetman wil volgend seizoen graag meer speelminuten maken. Het is nog niet bekend bij welke club hij zijn carrière voortzet.

Sportcomplexx
Sportcomplexx is het Sportprogramma van Barendrecht en hoor je iedere zaterdag van 14:00 tot 17:00 op Exxact Barendrecht: 106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl en de gratis te downloaden app van Exxact Barendrecht in App Store (Apple), Google Play (Android) en Windows Store (Windows)

Sportcomlexx zoekt een nieuwe presentator, denk jij dat je het in je hebt om Barendrecht op de hoogte te houden van al het sportnieuws dan zoeken we jou! Lijkt het jou leuk om mee te werken aan een snelgroeiend mediabedrijf? Reageer dan vandaag nog! Vermeld je contactgegevens en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Reactie naar <redactie@exxact.nl>