Cheque Rabobank voor lesmethode

De Dr. Schaepmanschool in Barendrecht ontving woensdagavond de eerste cheque van de Banking for Food community, vanuit het stimuleringsfonds van de Rabobank. De Rabobank doet dit om de jeugd een lesmethode aan te kunnen bieden, ter bevordering van de 21e -eeuwse vaardigheden. Onze klant Growwizzkid, heeft een lesmethode ontwikkeld voor basisscholen rondom een binnen-teeltsysteem en is goed te integreren in het basisonderwijs. De Rabobank heeft nog 4 cheques van € 2.000 beschikbaar voor scholen in de BAR-regio.

Community Banking for Food
Rabobank is een community gestart met klanten, leden, ondernemers, overheid, scholen en diverse maatschappelijke organisaties om gezamenlijk oplossingen te vinden voor de wereldvoedselproblematiek. De bank organiseerde dit jaar al drie bijeenkomsten voor deze community, waarbij door middel van dialoogsessies het thema is gekozen: Gezond eten voor een vitale regio! Tijdens de bijeenkomst van afgelopen woensdag zijn concrete concepten gepresenteerd; Growwizzkid, JOGG, de Gezonde sportkantine, Smaaklessen en 7daysChallenge.

Interesse
Ondernemers, partijen of scholen die interesse hebben in deelname in de community Banking for Food, kunnen contact met ons opnemen. Bent u als school geïnteresseerd in één van de vier cheques of wilt meer weten over “Gezond eten voor een vitale regio” dan kunt u meer informatie opvragen bij Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde via (0180) 639 790.