BVV Barendrecht naar Amsterdam

BVV Barendrecht

Het eerste elftal van BVV Barendrecht reist zaterdag in de Tweede Divisie af naar Amsterdam. De rood/witten verdedigen daar de derde plaats op de ranglijst bij AFC. De Amsterdamse zondagploeg strijdt tegen degradatie, leek daar lange tijd niet aan te ontkomen, maar staat na de winst bij GVVV afgelopen zaterdag weer boven de streep. Dankzij een doelpunt in blessuretijd pakte AFC drie punten in Veenendaal, waardoor het nu vier ploegen onder zich heeft in de Tweede Divisie en het met deze stand op de ranglijst zelfs de nacompetitie zou ontlopen.

Barendrecht moest zaterdag na negen ongeslagen duels weer een nederlaag slikken: Kozakken Boys was op sportpark De Bongerd met 2-1 te sterk voor de ploeg van trainer Adrie Poldervaart. Barendrecht wil de knappe derde plaats op de ranglijst natuurlijk graag behouden en kan bovendien nog een periodetitel pakken; de rood/witten zijn lijstaanvoerder van de derde periode. De voornaamste uitdager is opvallend genoeg AFC: de Amsterdammers staan in de derde periode op de tweede plaats, wat dus kenmerkend is voor hun opmars in de afgelopen weken.

Het belooft dus een interessante wedstrijd te worden op sportpark Goed Genoeg in Amsterdam. De wedstrijd wordt om 14.30 uur afgetrapt.

Sportcomplexx
Sportcomplexx is het sportprogramma op je radio en hoor je iedere zaterdag van 14:00 tot 17:00 op Exxact Barendrecht: 106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl en de gratis te downloaden app van Exxact Barendrecht in App Store (Apple), Google Play (Android) en Windows Store (Windows)

Sportcomlexx zoekt een nieuwe presentator, denk jij dat je het in je hebt om Barendrecht op de hoogte te houden van al het sportnieuws dan zoeken we jou! Lijkt het jou leuk om mee te werken aan een snelgroeiend mediabedrijf? Reageer dan vandaag nog! Vermeld je contactgegevens en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Reactie naar <redactie@exxact.nl>