Bibliotheek Het Kruispunt verwelkomt 1.000ste nieuwe lid

Bibliotheek Het Kruispunt heeft het 1.000ste nieuwe lid sinds de terugkeer naar het pand aan de Middenbaan 111 in Barendrecht ingeschreven. Elvira Moerenhout werd vandaag verrast met een prijzenpakket, waaronder een gratis abonnement op de bibliotheek, kaartjes voor het theater en een tegoedbon bij Spruit eten & drinken. De studente aan de Rotterdamse Hogeschool was verrast door de felicitaties, de cadeaus en de aandacht.
In het verleden was de 24-jarige Elvira Moerenhout al lid. ,,Maar door mijn studie in Rotterdam verkoos ik de bibliotheek aan de Blaak boven die in Barendrecht. Maar de vestiging in Het Kruispunt is zo mooi geworden en biedt zoveel faciliteiten dat ik daar graag gebruik van maak. Daarom ben ik weer lid geworden’’, aldus Elvira Moerenhout.

Volgens Radha Buldeo Rai, vestigingsmanager van BibliotheekAanzet, groeit het aantal leden van de bibliotheek in Het Kruispunt gestaag. ,,We zijn verheugd dat steeds meer mensen de weg naar de bibliotheek in het centrum van Barendrecht kunnen vinden. Door onze activiteiten komen mensen ook steeds vaker naar onze bibliotheek. Dat is een goede ontwikkeling.’’