Beatbox

Zaterdag – 22.00 / 00.00 uur

Klaas van het Hof is geboren in Rotterdam.

Klaas begon zijn radio hobby 25 jaar geleden op zijn slaapkamer. Aangestoken door het Soul Show programma van Ferry Maat is de liefde geboren voor het maken van een radioprogramma.

Op zijn 20ste draaide Klaas in een aantal Discotheken in Rotterdam, zoals de Vips, en Gay Palace en diverse kleine clubs. De jaren 80 en 90 zijn in vogelvlucht voorbij gegaan met het maken van radioprogramma’s voor diverse stations in Nederland en Belgie.

Klaas presenteerde in de periode 1987 & 1988 een programma op het eerste jongeren station van Nederland, News FM. News FM werd later Stads Radio Rotterdam. Ook in de periode van de radiopiraten maakte Klaas programma’s in Nederland voor Free Radio Rotterdam, Radio Amerika en Radio Amore om er zomaar een paar te noemen, ook in Belgie maakte Klaas in de jaren 80 & 90 radioprogramma’s voor Radio Telstar FM (Wuustwezel), Radio Paloma en Focus Fantastic (Leopoldsburg).

Het radio virus heeft Klaas nooit meer losgelaten en hij is tot op de dag van vandaag nog steeds radio Actief.

Klaas presenteert al meer dan 25 jaar diverse radioprogramma’s waaronder nu ook BeatBox op ExxactFM! Iedere zaterdagavond van 22.00 – 00.00 uur.

Keer terug naar de programmering

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*