Barendrecht verliest van Heerjansdam

Het vlaggenschip van BVV Barendrecht is komend weekend vrij, maar de ploeg van trainer Adrie Poldervaart kwam dinsdagavond wel in actie. De oefenmeester zag zijn elftal op sportpark De Bongerd met 2-1 verliezen van Heerjansdam. De eersteklasser kwam rond het uur op een 1-0 voorsprong via Ronald Ouwens. Marlon Oranje leek vlak voor tijd de gelijkmaker te scoren voor de rood/witten (1-1), maar een minuut voor het laatste fluitsignaal zorgde Lars Brinkman voor de overwinning voor de Heerjansdamse buurman.

Barendrecht is zaterdag vrij, maar hervat de competitie een week later met een thuiswedstrijd tegen De Treffers. Dat duel begint zaterdag 17 februari om 14.30 uur op sportpark De Bongerd.

 

Sportcomplexx hoor je iedere zaterdag van 14:00 tot 17:00 op Exxact Barendrecht: 106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl en de gratis te downloaden app van Exxact Barendrecht in App Store (Apple), Google Play (Android) en Windows Store (Windows)

Sportcomlexx zoekt een nieuwe presentator, denk jij dat je het in je hebt om Barendrecht op de hoogte te houden van al het sportnieuws dan zoeken we jou! Lijkt het jou leuk om mee te werken aan een snelgroeiend mediabedrijf? Reageer dan vandaag nog! Vermeld je contactgegevens en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Reactie naar <redactie@exxact.nl>