Barendrecht naar die Bollenstreek

BVV Barendrecht

Het eerste elftal van BVV Barendrecht komt zaterdag weer in actie in de Tweede Divisie. De rood/witten gaan dan op bezoek in de Bollenstreek, waar FC Lisse de gastheer is. De tricolores promoveerden vorig seizoen via de nacompetitie naar de Tweede Divisie, waarin het nu samen met talrijke ploegen strijdt tegen degradatie. FC Lisse heeft nog een marge van vier punten op de degradatiezone, maar zal de komende wedstrijden nog wel punten moeten sprokkelen om die positie vast te houden. Barendrecht doet zaterdag een aanval op de derde plaats: na de gewonnen rechtstreekse confrontatie met GVVV (4-2) is de afstand tot de ploeg uit Veenendaal nog maar één punt. Trainer Adrie Poldervaart kampt echter met diverse blessuregevallen binnen zijn selectie, dus de oefenmeester zal wel weer moeten puzzelen in zijn basiself. Eerder dit seizoen won Barendrecht in eigen huis met 3-0 van FC Lisse.

De wedstrijd op sportpark Ter Specke begint zaterdag om 14.30 uur.

Sportcomplexx
Sportcomplexx is het sportprogramma op je radio en hoor je iedere zaterdag van 14:00 tot 17:00 op Exxact Barendrecht: 106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl en de gratis te downloaden app van Exxact Barendrecht in App Store (Apple), Google Play (Android) en Windows Store (Windows)

Sportcomlexx zoekt een nieuwe presentator, denk jij dat je het in je hebt om Barendrecht op de hoogte te houden van al het sportnieuws dan zoeken we jou! Lijkt het jou leuk om mee te werken aan een snelgroeiend mediabedrijf? Reageer dan vandaag nog! Vermeld je contactgegevens en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Reactie naar <redactie@exxact.nl>