Barendrecht is vrij dit weekend

Zaterdag is het weer tijd voor een nieuwe Sportcomplexx. Smitshoek en Barendrecht zijn beide vrij dit weekend. Heerjansdam komt wel in actie.

Smitshoek
Smitshoek heeft zaterdag een vrije dag. Na het verlies tegen SteDoCo van vorige week, heeft de ploeg in het oranje een extra week om z’n wonden te likken en zich voor te bereiden op de wedstrijd tegen vv Zwaluwen.

Heerjansdam
Heerjansdam neemt het dit weekend op tegen Oranje Wit op Sportpark De Molenwei in Heerjansdam. De ploeg uit Heerjansdam heeft een wisselende week achter de rug, vorige week werd er met flinke cijfers verloren van Kloetinge, 5-1. Oranje Wit was vorige week vrij nadat ze de week ervoor gelijk speelde tegen Oude Maas, 1-1.
Heerjansdam ging op 14 oktober op bezoek in Dordrecht. In een absoluut doelpuntenfestijn wist Oranje Wit uiteindelijk te winnen met 4-3. Oranje Wit staat 7e op de ranglijst met 18 punten uit 14 wedstrijden. Heerjansdam staat 8e met 16 punten uit 12 wedstrijden, De Dammers zouden goede zakendoen als ze kunnen winnen van Oranje Wit.

Heerjansdam tegen Oranje Wit wordt zaterdag 10 februari om 14:30 uur gespeeld op Sportpark De Molenwei.

Barendrecht
Ook Barendrecht is dit weekend vrij. Na het verlies tegen HHC vorige week heeft Barendrecht nog wel een oefenwedstrijd gespeeld tegen Heerjansdam. Die wedstrijd werd verloren met 1-2. Marlon Oranje scoorde het eredoelpunt voor BVV.
De ploeg van Adrie Poldervaart staat momenteel op de vijfde plek in de Tweede Divisie met 32 punten uit 20 wedstrijden. Naast Barendrecht zijn er nog 3 andere ploegen met 32 punten: GVVV (4e), VVSB (6e) en Rijnsburgse Boys (7e). Op de derde plek staat HHC met 33 punten, de ploeg uit Hardenberg heeft echter wel een wedstrijd minder dan de BVV.

Op zaterdag 17 februari speelt BVV Barendrecht om 14:30 tegen De Treffers op Sportpark De Bongerd.

Sportcomplexx hoor je iedere zaterdag van 14:00 tot 17:00 op Exxact Barendrecht: 106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl en de gratis te downloaden app van Exxact Barendrecht in App Store (Apple), Google Play (Android) en Windows Store (Windows)
Sportcomlexx zoekt een nieuwe presentator, denk jij dat je het in je hebt om Barendrecht op de hoogte te houden van al het sportnieuws dan zoeken we jou! Lijkt het jou leuk om mee te werken aan een snelgroeiend mediabedrijf? Reageer dan vandaag nog! Vermeld je contactgegevens en wij nemen z.s.m. contact met je op!
Reactie naar <redactie@exxact.nl>