87-Jarige man beroofd

Een jonge vrouw heeft een 87-jarige man beroofd op de Rembrandtweg in Ridderkerk. Ze ging er met horloges, sieraden en een groot geldbedrag vandoor.  De vrouw deed zich voor als een medewerkster van de Thuiszorg. De politie is op zoek naar de vrouw.

De vrouw belde bij de woning van de man aan en deed zich voor als iemand van de thuiszorg. De man liet de vrouw binnen.  Vervolgens voerden de twee een gesprek over de hulp die de man eventueel zou kunnen krijgen van de thuiszorg. De vrouw toonde daarna veel interesse voor de klokken die de man verzamelt. Ze vroeg of het mogelijk was om er eentje te kopen. De verzamelaar leidde haar rond en vertelde over zijn klokken. Mogelijk is toen een tweede persoon de woning ingegaan en sloeg genadeloos zijn of haar slag.

De volgende ochtend merkte het slachtoffer dat zijn hele kluis was meegenomen. Daarin zaten dure horloges, sieraden, belangrijke papieren en een flink geldbedrag. De man belde geëmotioneerd de politie, die meteen langskwam en een onderzoek startte. De politie roept getuigen op om deze gewetenloze vrouw zo snel mogelijk van straat te halen.