37ste Fiets4daagse Zuid-Holland Zuid bijna van start

Op maandag 19 juni om 17.30 uur gaat de zevenendertigste editie van de fietsavondvierdaagse Zuid-Holland Zuid, vanaf sportpark Rijsoord aan de Vlasstaat 1a, van start. De organisatie hoopt dat dit jaar het aantal deelnemers van vorige jaren, zo’n 500, zal worden overtroffen die ook nu weer vier dagen lang van de mooie plekjes van de omgeving rond Ridderkerk, Barendrecht, H.I. Ambacht en Zwijndrecht zullen genieten. De organisatie heeft weer voor de mooiste routes gezorgd.

Diverse politieke bestuurders hebben zich de afgelopen tijd al aangemeld om één of meerdere avonden te komen genieten van hun eigen regio. De colleges van Barendrecht, Ridderkerk en Zwijndrecht hebben de datums in hun agenda en willen laten zien dat ze niet alleen politieke bestuurders zijn maar ook op de fiets de juiste richting weten aan te houden.

De Fiets4daagse staat open voor iedereen. Met de afstanden van 15, 30 en 60 kilometer is er volop keuze waarbij u eigen mogelijkheden het belangrijkst zijn. Ook is er de mogelijkheid om van afstand te switchen als u een avond wat meer of minder tijd heeft. Het is de prestatatie van u als deelnemer die telt.

Lage inschrijfprijs is al een prijs
De commissie van de Fiets4daagse ZHZ, bestaande uit de Supportersvereniging v.v.Rijsoord en de Ridderkerkse Fiets Toer Club Rekreatoer, is er dit jaar weer in geslaagd om, samen met de sponsors, een prijzenpakket voor de deelnemers ter beschikking te stellen. De lage voorinschrijfprijs, € 4,00 p/p, is al een prijs op zich mede namens de hoofdsponsor Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde en adverteerders in het vernieuwde boekje. Het inschrijfnummer op het boekje staat tevens garant voor een gratis verloting met prijzen van o.a., de fietshandelaren J Verschoor en Vlasblom, bonnen van garage J.W. Pons, De Weypoort, Hiemstra Sport en Van Nes, voor de oplossing van de in het boekje staande puzzel zijn er cadeaus van Sign Power en Kooiman Creative en vele andere prijzen.

Als u bij één van de voorinschrijfadressen uw deelnemersboekje ophaalt, betaald u maar € 4,00 per persoon terwijl het inschrijven op de startavond € 1,00 meer kost. De Fiets4daagse zal worden verreden van maandag 22 juni t/m. donderdag 25 juni. Start en finish is op het sportpark van de v.v. Rijsoord. U kan tussen 17.30 en 19.00 uur starten de eindtijd is om +/- 22.00 uur.

Inschrijving bij wie en waar
Barendrecht
De Weypoort
Middenbaan 87

Lagendijk Sportprijzen
Deventerseweg 37
Heerjansdam
Spar Heerjansdam
De Manning 7
Restaria Liedorp
Kromme Nering 22
Rijsoord
Zoet en Melk
Rijsoordsestraat 28-30
Kwekerij De Zwaan
Rijksstraatweg 146 B